Hvem er Fabel te?

Idéer kan opstå alle steder og når som helst; det er ikke alle idéer, der bider sig fast og får lov til at vokse, men de der gør, kan nogle gange fylde så meget, at man er nødt til at kigge nærmere på dem. Fabel Te opstod på et børneværelse for en del år siden, hvor min datter havde fået et smart tatoveringssæt i gave. Det smarte ved det her tatoveringssæt var, at der var flere rum i sættet, der indeholdte nogle forskellige farver. En genial idé i ethvert barnesind, og hun fortalte med smil i øjnene om alle de muligheder, der nu var åbne for hende. Pludselig slog en tanke mig og jeg begyndte at drive væk indtil et velfortjent spark over skinnebenet fik mig tilbage til verden – det var min datter, der lettere irriteret udbrød ’’hører du overhovedet efter?

Te som forbløffer

Jeg har igennem mange år solgt løsvægts te til specialbutikker. Missionen og passionen har altid været at sælge teer som forbløffer og overrasker, når man få dem lavet. Mange teer dufter godt når man køber dem, men det vigtigste er jo, at smagen holder. Det spændende er, at vi hver især har forskellige præferencer på smag og duft, og når jeg står i en te butik, bliver jeg altid glædeligt overrasket over den diversitet, der er i folks indkøb af te. Oftest hører der jo også en historie sammen med købet af teen, "Denne te har jeg lært at drikke af mine forældre", "mine børn elsker denne te", eller " jeg smagte denne dejlige te på en ferie i Jylland". Så god te får altså en vigtig plads i hjertet - akkurat ligesom god musik, og det er derfor vigtigt for mig, at sælge te, som kan leve op til dette.

Nå, men tilbage til børneværelset...

Idéen, som opstod var at skabe en dåse, der skulle indeholde to forskellige slags teer. Jeg gik og tænkte over idéen i nogle dage og begyndte langsomt at lufte tanken for andre. Mine argumenter var, at mange tedrikkere godt kan lide at smage noget forskelligt, og oftest har man også lyst til at drikke noget forskelligt, afhængig af tidspunktet på dagen. De fleste som jeg snakkede med syntes idéen lød spændende og jeg fik mod på at gå videre med projektet. Den rigtige dåse blev fundet og en lang proces med at vælge de rigtige teer gik i gang. Vi startede med fem forskellige slags dåser og så var det ellers ud på landevejen.

Hvor er vi i dag?

Dåserne blev helt fantastisk modtaget og i dag har vi 10 forskellige slags dåser, to slags enkeltdåser og en linje med teposer – og vi har været nødt til at flytte til et større lager for at kunne følge med. At være selvstændig kommer mange gange til at handle om kassekreditter, AM-bidrag og moms, men heldigvis har der også været nogle rigtig gode oplevelser undervejs; en af de gode ting har været, at min datter med stolthed går rundt og siger, at det er hendes skyld, at dåserne overhovedet blev lavet, hvilket hun jo har helt ret i.

Vil du vide hvor du kan købe Fabel Te, eller har du andre spørgsmål, så kontakt os her